dilluns, 15 de desembre del 2014

Salvador Brotons amb l'Orquestra Camera Musicae a l'EMMPAC


El proper diumenge 21 de desembre, a les 18 h, a l'Auditori gran de l'Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC), actuarà l'Orquestra Camera Musicae amb el flautista Claudi Arimany i el director convidat Salvador Brotons.

Les obres per a flauta que s'interpretaran són l'Andante per a flauta i orquestra, el Rondo per a flauta i orquestra i el Concerten Re major també per a flauta i orquestra totes elles de Mozart.  A la segona part es podran escoltar tres obres del mateix director Salvador Brotons que inclouen l'estrena de l'obra Nocturn Nadalenc.

Salvador Brotons va estudiar flauta amb el seu pare i va continuar els estudis al Conservatori Superior de Música de Barcelona, on va obtenir els títols superiors de flauta, composició i direcció d'orquestra. El 1985 va ser guardonat amb una beca Fulbright i es va traslladar als Estats Units, on va cursar el doctorat en Música a la Universitat Estatal de Florida.

Claudi Arimany és considerat un dels solistes catalans de més prestigi internacional amb una important trajectòria. Ha actuat sempre com a solista, juntament amb artistes de la talla de J. P. Rampal, M. Maisky, M. Nordmann, F. Ayo, N. Zabaleta, V. dels Àngels, etc., essent convidat per les orquestres més importants tals com la English Chamber Orchestra, Berlin Philarmonic Chamber Orchestra, China National Symphony Orchestra, Philarmonia Virtuosi de Nova York, Israel Sinfonietta, Ensemble Orchestral de París, Orchestra Internazionale d ́Italia i MoscowChamber Orchestra, entre moltes d’altres.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada