dilluns, 1 de desembre del 2014

El Grup Pessebrista del Vendrell i la Biblioteca Pública Terra Baixa organitzen un taller de pessebres retallables per a nens i nenes a partir de 6 anys

RetallableAquesta activitat està destinada a promoure la tradició del pessebre entre els més menuts. Així doncs, els infants, acompanyats pels seus pares o avis, podran retallar les siluetes de tres retallables diferents, on hi ha les figures que conformen l’escena fonamental de qualsevol pessebre: Jesús, Josep i Maria, els Reis, el bou i la mula, els pastors i... potser fins i tot el campanar del Vendrell? Els nens podran retallar, pintar i muntar els retallables, per poder endur-se el seu pessebre a casa.

La inscripció al taller, que és gratuït, es podrà fer del 5 al 19 de desembre. Les places estan limitades a 20 nens per grup, i els nens i nenes hauran d'anar acompanyats d'un adult.

El taller es durà a terme el dissabte 20 de desembre, a la Sala Infantil de la Biblioteca Pública Terra Baixa i té una durada de 45 minuts. Hi haurà una primera sessió a les 11 h i una altra a les 12 h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada