dimecres, 10 de desembre del 2014

Es presenta el Track. Concurs de Música del Vendrell 2015

Un any més, el TRACK inicia el curs amb l’edició 2015. Al programa hi ha tota la informació sobre bases, procés de selecció, jurat, final del concurs i premis. A la pàgina web www.trackvendrell.cat, s’hi pot consultar la història del concurs, les anteriors edicions, els guanyadors, la galeria de fotos...

De l’edició que es presenta, cal destacar-ne el següent:

- Les inscripcions es faran del 7 de gener al 19 de febrer de 2015 a través de la pàgina web del TRACK. El 20 de març es comunicaran els vuit finalistes.

- La final del TRACK serà el dia 13 de juny de 2015, a les 10 del vespre a la plaça de la Sardana del Vendrell.

- A la final del TRACK. Concurs de Música del Vendrell hi participaran vuit finalistes, tres dels quals hauran de ser del Baix Penedès (s’entén per un grup del Baix Penedès aquell en què almenys un component estigui empadronat a la comarca) i cinc grups seran de la resta de comarques de Catalunya.

- El grup convidat per tancar la nit del TRACK serà Oques Grasses (http://www.oquesgrasses.com).

- Pel que fa als premis (especificats a l’apartat Premis TRACK), la novetat és que el guanyador del TRACK 2015 tindrà promoció a la revista Enderrock.

- El jurat del TRACK estarà format per:
   Jordi López, músic i representant de l’Associació de Músics del Baix Penedès
   Laura Forner, autora de Llorer, guanyadors del TRACK 2014
   Alfred Crespo, director de Ruta 66 i responsable de 66 RPM Edicions
   Jordi Novell, gerent del Grup Enderrock
   Raül Reverter, coordinador pedagògic i professor de saxo al Taller de Músics
 
- El TRACK, organitzat des del 2008 per les regidories de Festes i Cultura i l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament del Vendrell, fa una petita aportació a aquests grups donant-los una oportunitat tot promovent i difonent la seva música i alhora cobrint una necessitat exposada pels grups del Vendrell.

- Enguany, com a novetat, se signarà un conveni amb el Grup Enderrock i el Taller de Músics, de Barcelona. L’objectiu d’aquesta col·laboració és establir vincles i enllaços des del vessant de la promoció, la difusió i la professionalització musical. Ambdues institucions formaran part del jurat.

- També, cal destacar l’acord que s’ha establert amb el Batxillerat Artístic de l’Institut Baix Penedès del Vendrell per crear la imatge corporativa de la campanya de difusió del TRACK 2015. Els alumnes han treballat en diferents propostes i s’ha escollit la imatge de l’alumna Jessica Alfaro de Calafell.

Podeu trobar tota la informació a www.trackvendrell.cat o bé a la pàgina web de l'Ajuntament del Vendrell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada