dimarts, 9 de desembre del 2014

“Nadal a ritme de swing” al TÀG

El proper dissabte 13 de desembre, a les 22 h, finalitza la temporada del 2014 del Teatre Àngel Guimerà (TÀG) amb l'espectacle Nadal a ritme de swing, protagonitzat pel Cor Zóngora i el Cor de Veus Blanques de l’EMMPAC, acompanyats per Gemma Abrié (veu), Erwyn Seerutton (veu, banjo i percussió), Oriol Romaní (clarinet), David Parras (tuba i trombó), Daniel Garcia (piano i arranjaments musicals), Sònia Ortega i Hèctor Artal (ballarins), sota la direcció musical de Montserrat Meneses i d’Ignasi Tomàs a la direcció escènica.

Aquest espectacle és un concert de nadales clàssiques, espirituals i estàndards de jazz que acosten el Nadal a ritme de swing i que fan reviure els anys trenta, els anomenats de l’era del swing, un estil dominant de la música popular dels Estats Units. 

Les entrades es poden adquirir a un preu de 10 euros i de 7 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada