divendres, 5 de desembre del 2014

El Track. Concurs de Música del Vendrell avança algunes novetats

L'organització del TRACK. Concurs de Música del Vendrell, organitzat per les regidories Festes i Cultura i l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament del Vendrell, ja està preparant l'edició del 2015 i n'avança algunes novetats.

En primer lloc, vol destacar que s'ha donat continuïtat als convenis de col·laboració amb l'Associació de Músics del Baix Pened'es (AMBP) i l'Ajuntament d'Igualada. Per una banda, l'AMBP cedeix una part del Premi Baix Penedès, que està patrocinat i gestionat per la mateixa Associació i que consisteix en un assessorament personalitzat per part d'un músic/productor, ja sigui per produir un directe o un disc o per millorar l'aspecte que es consideri més necessari per al grup guanyador. I per l'altra banda, un any més se signa el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Igualada per regular l'intercanvi d'actuacions amb el guanyador del Premi Baix Penedès i el guanyador del Concurs de Música d'Igualada.

Després de set anys treballant pel TRACK, en cada edició s'intenten perfilar diferents aspectes del concurs que han fet que es vagi consolidant. En aquest sentit, enguany el TRACK s'ha centrat en el jurat i ha establert línies de col·laboració amb diverses institucions vinculades al món de la música. En aquests moments, ja es compta amb l'experiència dels últims tres anys de l'AMBP, la qual ha estat profitosa per ambdues parts. Enguany, com a novetat, se signarà un conveni amb el Grup Enderrock i el Taller de Músics de Barcelona. L'objectiu d'aquesta col·laboració és establir vincles i enllaços des del vessant de la promoció, la difusió i la professionalitat musical. Ambdues institucions formaran part del jurat.

També, cal destacar l'acord que s'ha establert amb el Batxillerat Artístic de l'Institut Baix Penedès del Vendrell per crear la imatge corporativa de la campanya de difusió del TRACK 2015. Els alumnes han treballat en diferents propostes i la imatge d'aquesta nova edició es presentarà properament de manera conjunta amb tota la informació del concurs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada