dimarts, 23 de desembre del 2014

El TÀG tanca el 2014 amb bones sensacions

El Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell tanca la temporada 2014 amb molt bones sensacions, després de programar una vintena d’espectacles de teatre i espectacles familiars, i de fer una profitosa incursió en el món de la música.

Entre les representacions ofertes, destaquen les obres de teatre professional, com Un aire de família, Iaia! o La Màgia del Mag Lari, i les representacions de teatre amateur, com Un violinista a la teulada, de la companyia del Centre de Llorenç, o L’hotel dels gemecs, de l’Elenc Artístic Arbocenc, totes amb gran èxit tant de públic com de crítica. Cal destacar també la fusió professional i amateur que es va poder veure en l’obra Onze Nou Catorze, amb la companyia Zitzània Teatre, acompanyada del Grup de Teatre Inestable del Vendrell i dels alumnes d’Arts Escèniques de l’institut Baix Penedès.

Pel que fa a la música, han passat per l’escenari vendrellenc propostes amb estils ben diversos, com els grups Blaumut o Mishima, cantautors com Dani Flaco o Dídac Rocher, el grup coral Ol’Green, finalistes del concurs de música Oh Happy Day, i propostes professionals fusionades amb amateurs, com Cantània, un projecte de l’Auditori de Barcelona que compta amb la complicitat dels centres educatius del Baix Penedès, i l’espectacle Nadal a ritme de swing!, interpretat per músics professionals amb la col·laboració del Cor Zóngora i el Cor de Veus Blanques de l’EMMPAC.

La tendència ascendent més clara es troba en les propostes del diumenge al matí, dirigides al públic familiar. Obres com Un bosc de cames, Torna Robin Hood o Bambi, una vida al bosc, han tingut molt bona acceptació.
El TÀG tanca les portes d’aquest 2014 amb un augment considerable de públic i d’activitat, i ja prepara el 2015 amb noves i bones propostes, sense descuidar-se de donar les gràcies a totes les persones que han col·laborat en aquest projecte i que propicien que any rere any es vagi fent més gran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada