dilluns, 10 de novembre del 2014

Visor'14: Jam session de lectures breus


Aquest any d'especial celebració per al VISOR'14, la jornada s'inicia el divendres 21 de novembre, a les 21 h, al restaurant La Vinateria (Carrer Major, 12, del Vendrell), amb una JAM SESSION DE LECTURES BREUS oberta a la participació del públic. VISOR’14 – ESCENARIS no solament és una nova trobada, és també la celebració d'un projecte que resisteix al temps i a la precarietat. Per això, aquest any volem que qui escriu, qui interpreta, qui recita, qui gaudeix escoltant i llegint literatura s'uneixi al projecte participant en la jam session literària de VISOR’14.

Encara que l'expressió jam session procedeix del món del jazz, el seu ús s'ha estès a altres àmbits creatius, així que, una jam session literària vindria a ser una trobada informal d'autors i autores reunits per compartir entre ells i amb el públic assistent la lectura de breus creacions literàries.
L'assistència a la jam session és lliure i gratuïta, l'idioma podrà ser el que us sembli oportú i el gènere literari, el que més us agradi. Per participar en les lectures, és necessari inscriure-s'hi al correu electrònic visor14escenaris@gmail.com, indicant-hi el nom i cognoms, el gènere literari (poesia, relat...) amb el qual voleu participar-hi i alguns detalls de la vostra activitat literària (si encara no en teniu, tranquils, aquesta pot ser una bona manera de començar).

Les intervencions no poden superar els cinc minuts per cada ronda de lectures.  Si teniu obra publicada i voleu portar algun exemplar per posar-ho a la venda, no hi ha problema.

Si, a més d'assistir-hi com a públic o lector, us ve de gust quedar-vos a sopar, apunteu-vos  posant-vos en contacte amb el restaurant a través del correu electrònic lavinateria12@gmail.com o mitjançant el número de telèfon 637844997
Podeu trobar-ne tots els detalls al web 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada