dimarts, 18 de novembre de 2014

Mishima presenta aquest dissabte al TÀG el seu nou treball “L’ànsia que cura”

Aquest dissabte 22 de novembre, a les 22 h, al Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG), es podrà veure l’actuació d’un dels grups més influents i sòlids del panorama musical català, Mishima.
Aquesta formació, liderada per David Carabén (veu i guitarra), acompanyat per Marc Lloret (teclats), Dani Vega (guitarra), Xavi Caparrós (baix) i Alfons Serra (bateria), presentarà al TÀG el seu setè àlbum, L’ànsia que cura, que conté una dotzena de cançons que il·luminen de pop la clàssica intensitat d’una banda en plenitud artística, un conjunt de temes que exploren la idea del paradís, en un recorregut filosòfic per aquest concepte, estès tant a Orient com a Occident.

En el seu quinzè aniversari com a banda, L’ànsia que cura significa un nou punt d’inflexió en una de les trajectòries més gratificants del pop fet a Catalunya, una cursa de fons que es va iniciar amb Lipstick traces (2000) i The fall of public man (2003), va redescobrir el català amb Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), i ens ha regalat capítols tan memorables com Set tota la vida (2007), Ordre i aventura (2010) o L’amor feliç (2012).
Les entrades es poden adquirir a un preu de 17 euros i de 13 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada