dimecres, 30 de desembre del 2015

Taller d’smartphones i tauletes adreçat a persones majors de 55 anys a la Biblioteca Pública Terra Baixa



El taller forma part d’un programa impulsat per la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone, i té com a objectiu de formar més de 4.000 persones grans en l’ús d’Internet i del telèfon mòbil a Catalunya
  
La Fundació Pere Tarrés i la Fundació Vodafone España han posat en marxa un projecte per formar a més de 4.000 persones majors de 55 anys a tot Catalunya en l’ús de tauletes i smartphones. La iniciativa es durà a terme mitjançant la realització de més de 150 tallers entre els mesos de 2015 i març de 2016 en diferents espais, com biblioteques, centres cívics, casals de gent gran o universitats catalanes.

Un d’aquests equipaments serà la Biblioteca Pública Terra Baixa, que acollirà el taller “App’s i WhatsApp, comunicació instantània a través del mòbil”, els dimarts 19 i 26 de gener de 10 a 12 hores. Està destinat a persones majors de 55 anys, amb coneixements bàsics del dispositiu mòbil i de connexió a internet i per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la pròpia biblioteca a partir del dia 4 de gener, ja que les places estan limitades a 15 persones. El preu és gratuït, i cal comprometre’s a assistir a totes dues sessions.


L’objectiu d’aquesta campanya és que la gent gran aprengui a utilitzar els nous dispositius mòbils i sàpiguen, per exemple, connectar-se a una xarxa WiFi, navegar a través de la seva tauleta, aprofitar les funcionalitats del seu telèfon mòbil com fer fotos amb la càmera o gestionar els seus propis comptes en les xarxes socials. També s’ensenya a utilitzar aplicacions per poder-se comunicar com WhatsApp i Skype, i estar al dia en les noves tecnologies tenint en compte la importància que tenen en la societat actual. Així, aquests tallers tenen també un paper rellevant en el treball per a la inclusió social de les persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada