dijous, 10 de desembre del 2015

El TÀG tanca la programació del 2015 amb el gran èxit “Pels pèls”

Aquest proper divendres 11 de desembre, a les 22 h, el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) tanca la temporada de programació estable del 2015 amb un plat fort, com és l’exitosa obra de teatre Pels pèls, de Paul Pörtner, dirigida per Abel Folch i interpretada per Beth Rodergas, Pep Planas, Jofre Borràs, Pep Sais, Àlex Casanovas i Mercè Comes.
Pels pèls és una combinació de comèdia, thriller i reality show que gira al voltant d’un assassinat, comès en una perruqueria, que implica els seus sis protagonistes; el perruquer, la seva ajudanta i els quatre clients. Per resoldre el cas, el públic juga un paper actiu, ajudant els Mossos d’Esquadra, encarregats de resoldre el crim a la versió catalana, a trobar el culpable. En cada sessió l’assassí pot ser un personatge diferent. Per això, la força de l’obra resideix en la improvisació dels actors i la seva interrelació amb el públic, que es converteix en un personatge actiu.
Les entrades es poden adquirir a un preu de 29 euros, i 22 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu del Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació:
Oriol Nicolàs Lluch
Tel. 977665684

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada