dimecres, 2 de desembre del 2015

La ceràmica solidària de l’“Emplatem!” recull 2.285 euros pel projecte “Fem Pinya”

La iniciativa solidària “Emplatem!” ha recaptat un total de 2.285 euros per al projecte “Fem pinya”, que serveix per recollir fons destinats íntegrament a beques de menjador escolar per als infants amb risc d’exclusió.

Ahir a la tarda, a la Sala de Plens, la regidora de Cultura. Eva M. Serramià, va lliurar el taló amb els diners recollits a través d’aquesta proposta artística al president dels Nens del Vendrell, Rodri Sánchez.

L’Emplatem! convidava els ceramistes a participar en el projecte enviant un plat de ceràmica de temàtica lliure. Els 119 plats rebuts es van exposar a la Sala Polivalent del Portal del Pardo i es van posar a la venda a un preu mínim de 30 euros. Fins al 30 de novembre se n’han venut 74, però tot i que la resta no estan exposats físicament, encara es poden comprar a través del web de l’Ajuntament del Vendrell (http://www.elvendrell.net/el-vendrell-la-ceramica/emplatem).

La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, va destacar “la importància d’accions solidàries com l’Emplatem!, que permeten posar un granet de sorra per ajudar els més febles de la societat, en aquest  cas, els infants”. En aquest sentit, la regidora va animar els vendrellencs a comprar algun dels plats del projecte com a regal de Nadal: “a banda del valor artístic de la peça, contribuïm a un projecte solidari”, va assenyalar. En la mateixa línia es va expressar el president dels Nens del Vendrell, que va citar com a exemple de generositat i altruisme el gest de la canalla de la colla que, voluntàriament, van voler recollir diners per comprar 2 plats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada