dimarts, 29 de desembre del 2015

L’exposició “Espais” de Jordi Fontanals a la sala Benvingut Socias

Del 28 de desembre de3l 2015 al 24 de gener del 2016, la Sala d’exposicions municipal Benvingut Socias acollirà l’exposició “Espais” de Jordi Fontanals.

Jordi Fontanals va néixer a Llorenç del Penedès l’any 1965 i des del 2003 resideix al Vendrell. Del 1979 al 1982 va assistir a classes de dibuix i pintura que impartia el professor Salvador Jané. Des del 1980 ha participat en diferents exposicions col·lectives a Llorenç del Penedès, ha dissenyat i pintat decorats de teatre per al grup del Centre de Llorenç, un dels quals va estar premiat en el Festival d’Almagro (Ciudad Real). També ha col·laborat com a il·lustrador diverses vegades a la Revista Portal Nou de Llorenç del Penedès.

L’obra de Jordi Fontanals pretén expressar harmonia amb els aspectes pictòrics tradicionals com la perspectiva, la tonalitat i el color,  tot i que la majoria dels seus quadres són dibuixos en sanguina i sèpia i, de vegades, amb llapis carbó. L’obra en color sol ser amb pintura acrílica sobre tela. En quan a la temàtica, es pot considerar que és un surrealisme que compon imatges sobre un tema en cada quadre.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres, de 17 h a 20 h.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada