divendres, 20 de febrer de 2015

Un total de 94 grups de música participaran al TRACK. Concurs de Música del Vendrell 2015

El 19 de febrer va finalitzar el període d’inscripcions i fins a 94 bandes musicals de tot Catalunya prendran part en l’edició d’enguany del TRACK. Concurs de Música del Vendrell. 

Si analitzem la procedència dels grups segons la seva demarcació, Barcelona és la que aporta més presència amb 54 formacions, seguida de Tarragona amb 32, Girona amb 5 i per últim Lleida amb 3. De tots els inscrits, 20 són de la comarca del Baix Penedès.

El jurat del Track escollirà els 8 finalistes, 3 dels quals hauran de ser del Baix Penedès (s’entén per un grup del Baix Penedès aquell en què almenys un component estigui empadronat a la comarca) i 5 grups seran de la resta de comarques de Catalunya. 

El jurat farà un procés de selecció passant per diferents fases fins a tenir els vuit finalistes del TRACK, que durarà entre el 20 de febrer i el 19 de març de 2015. El jurat durà a terme la selecció dels finalistes i els dos grups que quedaran a la reserva escoltant els temes que els membres dels grups han seleccionat prèviament i que han presentat a través de la pàgina web del concurs. El nom dels grups finalistes i els que quedaran a la reserva es publicaran al web del TRACK el dia 20 de març de 2015.

El jurat del TRACK estarà format per:

- Jordi López, músic i representant de l’Associació de Músics del Baix Penedès
- Joseba Iturbe, tècnic de so, productor musical i bateria del grup Apollo Flytrap, segons guanyadors del Track 2014.
- Alfred Crespo, director de Ruta 66 i responsable de 66 RPM Edicions
- Jordi Novell, gerent del Grup Enderrock
- Raül Reverter, coordinador pedagògic i professor de saxo al Taller de Músics

El TRACK ha esdevingut un dels certàmens musicals de referència de Catalunya per la seva aposta pel territori i per la màxima llibertat dels grups musicals a l’hora de presentar les seves composicions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada