dijous, 5 de febrer de 2015

El TÀG presenta vuit espectacles per al primer semestre del 2015 que pretenen mantenir el bon nivell d’espectadors

Després de tancar un 2014 amb un bon balanç de públic, el Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) ha presentat la cartellera del primer semestre de l’any, amb què vol mantenir la bona sintonia amb els espectadors del Vendrell i la comarca.
Per tot plegat, el TÀG aposta novament per una oferta eclèctica, que combina atractius espectacles teatrals i musicals, en uns horaris diversificats que pretenen afavorir una assistència de públic el més divers possible. En paraules del regidor de Cultura, Albert Solé, la voluntat és que el Teatre Àngel Guimerà es converteixi en el teatre del Vendrell i la comarca, i també en un referent en tot l’àmbit del Penedès, ateses les seves qualitats tècniques i el seu nivell d’espectacles. “La programació de teatre és una de les activitats més importants que impulsem des del Patronat Municipal de Serveis Culturals, i hi invertim diners, no ho fem per guanyar-ne, sinó per oferir cultura de qualitat als ciutadans i ciutadanes”, ha afegit Solé.
L’estrena de la temporada serà el diumenge 22 de febrer, a les 19 h,  amb l’obra Conversaciones con mamá, interpretada per dos actors de prestigi, María Galiana i Juan Echanove: una comèdia commovedora i amable.
El cartell continua amb l’actuació de Cantabile, el cor de noies finalistes del programa de TV3 Oh Happy Day, que presentaran el seu nou espectacle Life el diumenge 1 de març a les 18 h.
Els espectacles familiars tornaran a tenir presència destacada en aquest semestre al TÀG, després que es confirmi que tenen un públic fidel i cada vegada més ampli. El Planeta Tumàcat de la companyia Més Tumàcat serà qui trencarà el gel el diumenge 8 de març a les 12 h. Serà amb un viatge al·lucinant per un univers imaginari, que representa una aventura sobre el reciclatge i sobre la importància de ser a la vida allò que un vol ser. 
El divendres 20 de març, a les 22 h, serà el torn de Guillem Albà & The All in Orchestra, que presentaran Marabunta, un espectacle de clown enèrgic amb música en directe. Inclou cançons pròpies, gags absurds, cabaret, improvisació..., liderats per aquest deixeble del conegut pallasso Jango Edwards.
Un nou espectacle familiar arribarà el diumenge 12 d’abril, a les 12 h. Serà El mêtre, un espectacle de clown per a tots els públics de la companyia JAM, amb la presència de l’actor Jaume Jové. 
En aquest primer trimestre, el TÀG continua apostant per ser escenari de grups reconeguts de la zona. En aquesta línia s’emmarca el concert dels Lax’n’Busto del dissabte 25 d’abril, a les 22 h, que presentaran el seu nou directe De prop, que despulla les cançons en format semiacústic i que repassa els seus 28 anys de trajectòria de forma directa i propera.
El divendres 8 de maig, a les 22 h,  serà el torn d’una obra emmarcada en el projecte “+Escena”, que el TÀG impulsa per promoure els talents més propers. En aquest cas, serà l’obra Llum blava, de la companyia Criatures, de l’Alt Penedès, un muntatge que pretén humanitzar els problemes del dia a dia, alliberant-los de magnificències i grans dramatismes.
La programació del primer semestre es tancarà amb el muntatge Pensaments secrets, dirigit per Lluís Soler i interpretat per Àlex Casanovas i Mercè Pons. Es dóna la circumstància que la traducció del text de David Lodge l’ha fet el llorencenc Llorenç Rafecas. Pensaments secrets va més enllà d'una comèdia romàntica. A partir d'una estructura ferma i una bona fusteria teatral, Lodge aprofita els seus dos personatges aparentment antagònics per plantejar un debat sobre les relacions humanes, la fidelitat, l'amor, la fortalesa, la feblesa...
Les entrades es podran adquirir de forma anticipada a partir del dilluns 9 de febrer al Patronat Municipal de Serveis Culturals (la Rambla, 24), a la taquilla del TÀG una hora abans de la representació i a través de Ticketea (902 044 226 i www.ticketea). També s’ofereix la possibilitat de comprar un abonament, per un mínim de 4 espectacles, a partir d’aquest divendres 6 de febrer.
Com ja és habitual, el TÀG ofereix descomptes del 25%, que s’apliquen a jubilats, estudiants, socis de La Lira Vendrellenca, Carnet Jove, socis del TresC, subscriptors de La Vanguardia, membres de l’Associació de Músics del Baix Penedès, carnet de les biblioteques del SLP del Baix Penedès i Carnet Únic.
Les entrades dels espectacles infantils (sessió sense numerar) es podran adquirir a les oficines del Patronat Municipal de Serveis Culturals durant la mateixa setmana de la representació, o bé a les taquilles del teatre una hora abans de començar l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada