dimecres, 4 de febrer de 2015

Es presenta al Vendrell el llibre Pluja daurada. Reflexions espirituals, de Xavier Bertran, il·lustrat per Marina Comas Durany

El proper dilluns 9 de febrer, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la presentació del llibre  Pluja daurada. Reflexions espirituals (Viena Edicions) de Xavier Bertran, il·lustrat per Marina Comas Durany, una artista que actualment exposa la seva obra, sota el títol de “Presències”, a la mateixa sala on es farà aquest acte.

Amb aquest llibre, Xavier Bertran, més conegut pel gran públic com Lo Cartanyà, aborda aquells grans temes que s’acostumen a obviar fins que es converteixen en realitat directa: la felicitat, la mort, l’ego, el perdó, l’amor... És un llibre que busca respostes en l’interior savi que tothom té, a través de l’humor.

L’exposició de la il·lustradora del llibre, Marina Comas Durany, es podrà visitar fins al 15 de febrer a la Sala Portal del Pardo. En aquesta exposició es poden veure les dinou il·lustracions del llibre, una per a cada capítol.

Per a més informació:  
Patronat Municipal de Serveis Culturals, tel. 977 66 56 84.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada