dimecres, 19 de juny del 2019

La Biblioteca rep prop d’un miler de visites per fer ús de les sales d’estudi durant els darrers caps de setmana

Del l’11 de maig i fins diumenge passat, la Biblioteca Pública Terra Baixa ha tornat a oferir el servei de sales d’estudi al estudiants del Vendrell i resta de la comarca. L’objectiu principal ha estat el d’ajudar-los a preparar en les millors condicions possibles tant els exàmens de final de curs com les proves de selectivitat. Com en la resta de períodes de funcionament d’aquest servei, la resposta ha estat tot un èxit, ja que durant aquest període s’hi ha comptabilitzat prop d’un miler d’usos per estudis.
L’any 2017, després que es detectés una necessitat per part dels estudiants d’aquest tipus de servei, es va posar en marxa el projecte de sales d’estudi per primera vegada. Des d’aleshores, els principals usuaris que han fet ús dels espais durant els dissabtes i els diumenges han estat universitaris, estudiants de batxillerat que preparaven les proves de selectivitat i també opositors. Tot i que la procedència, majoritàriament, ha estat baixpenedesenca, també s’hi ha detectat de municipis de fóra de la comarca.
Pel que fa a la seva opinió sobre el servei, la majoria han manifestat la seva satisfacció, considerant molt adequats tant la seva definició com el calendari (que inclou els períodes de final de curs i de Nadal) i horari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada