dimecres, 19 de juny del 2019

Comença l’estiu al Museu Deu amb un concert de gòspel

El proper dissabte dia 22 de juny tindrà lloc al Museu Deu el primer acte de l’activitat estiuenca d’aquest equipament. Serà un concert de gòspel, un estil musical d’origen religiós que va sorgir a començament del segle XX als Estats Units entre la població afroamericana.
L'Alegria Cor Gòspel és un conjunt musical, format per quaranta veus, tres músics i tres tècnics de so, amb l'anhel de portar l'alegria del gòspel a tothom, destacant la varietat intergeneracional (l'integrant més jove té quatre anys en contraposició del més gran, que en suma setanta-cinc).
Els seus inicis van tenir lloc l'any 2014 de la mà de Judit Cortés (actualment la directora del Cor) en el bressol de l'Església Evangèlica Baptista de Figueres.
El Cor ha participat en projectes de caràcter benèfic col·laborant amb diferents ONG com "Open arms" o "Càritas", i organitzant concerts solidaris amb el propòsit de recaptar fons per a persones en estat d'emergència (com ara els ciutadans equatorians que van patir les devastadores causes del terratrèmol l'any 2016; ajuda del camp de refugiats de Malakasa (Grècia) i per recaptar material escolar i ajudes econòmiques per a Escoles de Guinea Equatorial, entre d'altres.
De la mateixa manera, la música d’aquesta coral ha participat en esdeveniments lúdics, com ara festes majors de diferents pobles de la comarca gironina com Camallera i Avinyonet de Puigventós. També han cantat en diferents teatres municipals: Molins de Rei, Roses, Figueres, Borrassà, Capmany, l'Ateneu de Cerdanyola, l'Espai Rossinyol de Manlleu i la Casa de cultura de Llançà.
El concert serà al jardí del Museu Deu, a les 20.30h, i l’entrada és gratuïta per a tothom.
Per a més informació: museudeu@elvendrell.net / 977666308

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada