dimarts, 25 de juny del 2019

Cloenda del Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa amb la visita d’Antoni Bassas

El Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa va rebre ahir la visita d’un convidat de luxe: el periodista i escriptor Antoni Bassas, dins del projecte Lletres en Viu de la Institució de les Lletres Catalanes, amb qui es va poder comentar la seva obra “Bon dia, són les vuit”. 

L’acte va servir per posar el punt i final a la completa i variada programació d’enguany. A més del programa de lectures i tertúlies amb autors (també va visitar recentment el club Marc Artigau, guanyador de l’últim Premi Josep Pla amb “La vigília”) s’hi han celebrat altres activitats vinculades amb el món de les lletres i la cultura, com ara la participació en projectes com l’esmentat Lletres en Viu o Llegir el Teatre, sortides literàries com la celebrada al MACBA per visitar l’obra de Jaume Plensa o l’assistència a la trobada de Clubs de Lectura celebrada al Teatre Nacional de Catalunya.

Amb el d’enguany, el Club ha complert disset anys de funcionament ininterromput, i disposa de 60 membres habituals i 96 inscrits. L’acte de cloenda es va arrodonir amb la celebració d’un pica-pica elaborat pels propis membres del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada