dimecres, 12 de maig del 2021

Aquest divendres comença la venda d’entrades pel Festival EVA al Vendrell

El Festival EVA Penedès 2021 s’inaugurarà enguany al Vendrell, amb 3 espectacles programats els dies 4, 5 i 6 de juny.

El primer d’ells és divendres 4, a les 20 h, al Teatre Àngel Guimerà, ‘Autoretrato de un jovent capitalista espanyol’, amb Alberto Sanjuan. L’endemà dissabte dia 5, a les 20h, a l’Auditori Pau Casals, Clara Sanchís interpretarà ‘Una habitación pròpia’. Diumenge serà el torn de l’Esperanceta de Casa Gassia, que oferirà dues sessions (12h i 13h), als Jardins del Museu Deu, anomenades ‘Visites guiades i poc certes’.

Les entrades tenen un cost de 5 euros (divendres i dissabte) i 3 euros (diumenge). L’inici de la venda és aquest divendres, a partir de les 10h, a través del web del Temporada (www.temporada.cat). També de forma presencial, els divendres, de 10h a 13h, es podran adquirir a l’Escola municipal de Música Pau Casals (Pl .Tívoli).

 • ALBERTO SAN JUAN: ‘AUTORRETRATO DE UN JOVEN CAPITALISTA ESPAÑOL’

Amb un text de rabiosa actualitat política i social, Alberto San Juan, membre fundador de la companyia Animalario, es presenta en solitari amb ‘Autorretrato de un joven capitalista español’ per mostrar-nos la seva visió, sempre crítica –i amb humor–, de la vigent actualitat i de la nostra història. Aquest és un espectacle dirigit a un públic adult.

Dia: 4 de juny
Hora: 20 h
Lloc: Teatre Àngel Guimerà

• CLARA SANCHÍS: ‘UNA HABITACIÓN PROPIA’, de VIRGINIA WOOLF

Una escriptora fa una conferència davant d’unes joves estudiants, el 1928. Les seves paraules, iròniques i afilades, són el relat viu d’un descobriment: per dedicar-se a la literatura, una dona necessita diners i una habitació pròpia. Només fa nou anys que se li ha concedit el vot a la dona. La dinàmica d’aquesta falsa conferència és una experiència imaginària, vívida i humorística, que es basa en el llibre homònim que l’escriptora va publicar el 1929. L’espectacle desemboca en algunes de les idees intel•ligents i d’aparença senzilla sobre el lloc al món de les dones, en el moment de la major revolució social de tots els temps: la igualtat d’homes i dones davant la llei.

Dia: 5 de juny
Hora: 20 h
Lloc: Auditori Pau Casals

• ESPERANCETA DE CASA GASSIA: ‘VISITES GUIADES I POC CERTES (I)’
L’Esperanceta us farà replantejar la certesa de tot allò que teniu al voltant i, fins i tot, la veracitat del que veieu i escolteu. Qualsevol cosa podrà ser transformada i posada en qüestió, i de manera natural i com qui no vol la cosa, amb humor i una mala baba hilarant, us farà petar de riure. No hi haurà ni mitja veritat en res, però tal i com diuen alguns, al capdavall tot és relatiu i no caldrà posar-se pedres al fetge.
Aquest espectacle està dirigit a tots els públics.

Dia: 6 de juny
Hora: a les 12 h i a les 13 h
Lloc: Museu Deu



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada