dilluns, 5 de març de 2018

Lolita Flores i una comèdia sobre l'amistat i l'amor, diumenge 11 de març, al TÀG

'Prefiero que seamos amigos'. És molt probable que en algun moment de la nostra vida hàgim sentit aquesta frase, literal. Una sentència que condemna qualsevol expectativa cap a la persona que estimes, que et destrueix la il·lusió, la passió, de formar una parella. El ‘happy ending’ de la teva història s’esvaeix i el teu amant es converteix en amic… Aquest serà l'argument principal que veurem en el proper espectacle del Teatre Àngel Guimerà, el proper diumenge 11 de març, a les sis de la tarda.
Una comèdia d'autor francès protagonitzada per dos amics, tan propers i tan còmodes en la companyia de l’altre, que quan un vol canviar les regles de l’amistat, l’altre està totalment encegat i és incapaç de veure-hi més enllà. Aquí està servida la comèdia.

Un dels dos busca alguna cosa més passional que el sofà, la peli i una pizza en companyia del seu amic xerrant i intercanviant històries de conquestes. Una història de frustracions, amb paraules plenes de sentiments no compresos, i insinuacions i missatges subtils no captats. L’obra també planteja un altre tema universal al món femení: l’abrupte canvi d’estatus quan passes d’una certa edat. La sensació de ser sobtadament invisible per al sexe contrari.
Aquesta comèdia d’aroma fresc i àgil ens porta a través d’un viatge divertit amb girs inesperats, converses esquitxades d’ironia, frustracions i desig sexual no correspost. Amb Lolita Flores i Luis Mottola està garantida una nit plena de flors, desitjos, rialles i somriures.
Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se al web Ticketea (tel. 902 044 226, www.ticketea.com), a la regidoria de Cultura (la Rambla 24, 977 66 56 84), de dilluns a divendres de 10 a 14h, o bé a la taquilla, una hora abans de la representació, si l'aforament ho permet.

PREFIERO QUE SEAMOS AMIGOS
Dia: Diumenge 11 de març
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 18 h
Preu: 25 €
Preu amb descompte: 20 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada