dimarts, 13 de març del 2018

“El Maria Canals porta cua!” torna al Vendrell

El proper divendres 16 de març, El Maria Canals porta cua! torna al Vendrell. L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona col·locarà un piano a la plaça Vella durant tot el dia a disposició de qui el vulgui tocar. Hi haurà un dinamitzador que convidarà els vianants a tocar-lo, encara que no ho hagin fet mai.

Durant el matí, estan previstes sessions escolars per donar a conèixer el piano i, a la tarda, serà el torn dels estudiants de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC). L’acció culminarà a les 18:45 h amb un recital gratuït a càrrec de l’exalumne Judith Barros i de Clàudia C. Valetta, premi al millor espanyol classificat al Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona.

Amb aquesta acció, que es durà a terme en altres poblacions, es volen trencar les barreres socials, culturals i mentals que hi ha entre la majoria de la població en relació a la música, en general, i el piano, en particular. El piano de cua és un exemple d’una determinada música considerada culta, difícil i no sempre accessible a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada