dilluns, 23 de maig del 2016

Els alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa exposen a la Sala Portal del Pardo



Fins al 5 de juny
Treballs dels alumnes del curs 2015/16
Horari: De dt. a ds. de 17 h a 20 h, ds. i dg. d’11 h a 14 h  i dl. tancat
Lloc: Sala Portal del Pardo
Organitza: Regidoria de Cultura

La Sala Portal del Pardo acull l’exposició dels treballs dels alumnes del curs 2015-2016 de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa del Vendrell.

Aquesta mostra ofereix un tast dels treballs dels alumnes, de totes les edats, que han passat per l’Escola d’Art aquest curs, i per tant,  és una representació de tots els coneixements i aprenentatges que han adquirit durant les classes.

L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa té la voluntat de posar a l’abast dels vilatans la possibilitat de conèixer el màxim de tècniques d’expressió plàstica i visual possibles. Es fa a través de tallers establerts durant tot el curs: ceràmica, esmalt sobre metall, pintura i dibuix, i els monogràfics de curta durada que complementen i amplien el ventall de disciplines artístiques.

En aquest curs, que ara acaba, també han pogut gaudir de les instal·lacions i del mestratge dels professors de l’Escola d’Art alumnes de l’escola Àngels Garriga, des de P-3 fins a 6è de primària, i també alumnes de l’escola Garbí. De tots ells es podran veure treballs en aquesta exposició. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada