divendres, 15 d’abril del 2016

Sonaprop clou el cicle de concerts del 2016 al Vendrell

Per cloure el cicle, aquest any el Sonaprop, organitzat pel Centre del Llorenç del Penedès, oferirà un concert doble a l’auditori petit de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell (EMMPAC), el diumenge 17 d'abril, a les 19h, a càrrec de pianista de soul Eduard Gener i de la guitarrista Núria Graham. Obrirà el concert el jove músic de Solsona Eduard Gener, que presentarà en solitari el seu disc Les Avingudes (RGB Suports, 2015). Com a cap de cartell del cicle, i només amb dinou anys, serà l'osonenca Núria Graham, que ha guanyat el Premi Enderrock a Millor Disc en llengua no catalana per Bird Eyes (El Segell del Primavera, 2015). La crítica l’ha qualificat com "el diamant en brut més sorprenent del pop català emergent".

Si l’any passat la novetat va ser un canvi d’ubicació a la finca d’Heretat Sabartès, aquest any l’escenari del Sonaprop ha continuat sent l’antic celler d’aquest palauet situat a l’entrada de Llorenç, però l’últim concert es farà a l’auditori petit de l’EMMPAC. Aquesta novetat ha estat possible gràcies a la col·laboració entre l’entitat llorencenca i la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Vendrell. Els organitzadors valoren molt positivament la possibilitat que el cicle ofereixi un concert a la capital baixpenedesenca, ja que “la voluntat del Sonaprop sempre ha estat la d’oferir música en directe per a l’àmbit del Baix Penedès”.
La regidora de Cultura, Eva M. Serramià, ha destacat la importància de poder acollir en equipaments del Vendrell les produccions de música en viu "per establir un feedback entre el públic i els músics". També ha explicat que "com a capital de la comarca, al Vendrell  sempre són benvinguts els projectes que es promouen des d'altres municipis del Baix Penedès".

Les entrades es podran comprar anticipadament a través d’internet (www.sonaprop.ppcc.cat) o bé el dia del concert, tot i que l’organització adverteix que l’aforament és limitat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada