dimecres, 13 d’abril del 2016

El Vendrell acull aquest cap de setmana una doble cita jazzística

El cicle de Jazz a l’Auditori planteja per aquest cap de setmana una doble cita que arrencarà el divendres 15 d’abril, a les 20:30 h, amb Max Sunyer Trio al Museu Deu del Vendrell i que continuarà el dissabte 16 d’abril, a les 22h, amb Lluís Capdevila Trio, a l’Auditori Pau Casals.

Així doncs, el Museu Deu acollirà divendres el concert del conegut guitarrista Max Sunyer i el seu trio de jazz-fusió, que presentaran la seva “Illa imaginada”, el seu darrer treball inspirat en l’illa de Mallorca. Acompanyaran al guitarrista de grup de jazz-rock Pegasus i excomponent de Iceberg, Toni Cuenca al baix i Dan Arisa a la bateria. L’entrada al concert és gratuïta, tot i que les places són limitades.

L’endemà dissabte 16 d’abril el pianista prioratí Lluís Capdevila, instal·lat a Nova York, presentarà el seu àlbum debut el món del jazz “Diàspora”. Una música que ha escrit inspirant-se en les vivències dels últims vuit anys a Nova York. Diàspora intenta fer una referència a la generació de joves nascuts als anys vuitanta, que avui es troben dispersats pel món buscant oportunitats laborals.

Lluís Capdevila  ha compartit escenari amb músics veterans com Philip Harper, James Cammack i Elliot Zigmund, però aquesta vegada anirà la formació de trio la composaran en Petros Klampanis al contrabaix i Luca Santaniello a la bateria.

Una proposta de jazz fresca i actual capaç de captivar tot aquell que vingui a descobrir aquest nou talent musical català, aquesta propera la nit de dissabte.

Per a més informació: www.auditoripaucasals.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada