divendres, 12 de febrer del 2016

El Vendrell crea un tiquet únic per visitar els cinc museus del municipi

La regidoria de Cultura del Vendrell ha creat un tiquet únic que permet visitar els cinc museus del Vendrell: el Museu Deu, el Museu Apel·les Fenosa, la Casa Nadiua de Pau Casals, el Museu Pau Casals i el Museu Àngel Guimerà.

El visitant que adquireixi aquest tiquet podrà escollir entre visitar, com a mínim, dos museus, o bé visitar-ne tres, quatre o els cinc que hi ha al Vendrell. Per facilitar la visita, el tiquet té una vigència de 3 mesos.

Segons la regidora de Cultura, Eva M. Serramià, aquesta iniciativa “pretén ser un estímul per aquelles persones que ens visiten i que volen combinar les activitats culturals amb altres atractius del municipi com l’oferta d’enoturisme, de paisatge o de compres, entre altres”. Serramià ha destacat també el fet que visitar el Vendrell i els seus museus permet fer un recorregut per la història dels segles XIX i XX a través de diversos personatges clau com Guimerà, Casals o Fenosa. Alhora ha recordat que tots els equipaments museístics del Vendrell estan adaptats al públic familiar.

De la seva banda, la directora del Museu Pau Casals, Núria Ballester, també ha posat en valor la singularitat dels museus del Vendrell,  ja que tots ells estan vinculats a un personatge important i a una casa que en conserva la seva essència.

El tiquet únic ja està a la venda als diferents museus i a l'oficina de turisme de Coma-ruga. La tarifa general va dels 6 euros (2 museus) als 9'5 euros (5 museus). També hi ha una tarifa reduïda, que és per a jubilats, alberguistes o grups de més de 15 persones, que té uns preus que van des dels 3 euros (2 museus) als 6'5 euros (5 museus). Des de la regidoria s’ha avançat que s’està treballant per disposar properament d’una plataforma on line de venda d’entrades pels esdeveniments i equipaments culturals.

Cal recordar que les persones empadronades al Vendrell tenen la visita gratuïta a tots els museus del municipi. 

Més informació:

Àngels Santacana
Coordinació de Museus                               
Tel. 977 18 13 88

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada