dimarts, 26 de gener del 2016

Alumnes de l’EMMPAC al Cicle de Joves Intèrprets de l’Auditori Pau Casals

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música Pau Casals (EMMPAC) seran els encarregats del segon concert del Cicle de Joves Intèrprets de l’Auditori Pau Casals,  aquest proper diumenge, 31 de gener, a les 12 del migdia.


Un concert en què la primera part el Conjunt de guitarra de nivell mitjà de l’EMMPAC, dirigits per Juan Becerra en oferiran un repertori amb obres de Bruno Szordokowski, Hansjoachim Kaps i Metallica. El Conjunt de guitarra de nivell mitjà de l'EMMPAC es va fundar ara fa 15 anys amb set alumnes. Avui dia n’hi ha prop de 20 a cada curs. Aquest conjunt ha estat molt actiu des de la seva fundació participant en els esdeveniments de l'escola, de la vila i la resta de la província i,  permanentment, en el Circuit de Guitarra de Tarragona. Alguns integrants del conjunt han estat premiats en concursos de guitarra d'arreu de Catalunya, seleccionats en nombroses ocasions a la Mostra de joves guitarristes de Tarragona i han obtingut la beca “Agustí Cohí Grau individualment i com a aula de guitarra.


A la segona part del concert, el Grup de vent de l’EMMPAC, dirigits per en Joan Soler, oferiran My fairlady de Frederick Loewe, Pavane de Gabriel Faure i Sant Marti del Canigó de Pau Casals, entre d’altres peces. El Grup de vent de l’EMMPAC va ser creat al 2005 amb l’objectiu principal de reunir alumnes de grau mitjà per establir sinergies necessàries que els aporti un major gaudi del treball musical. Han participat en diferents festivals de poblacions de la comarca, a Tarragona i a València. També els hi ha estat atorgada la beca ¨Agustí Cohí Grau¨.

En definitiva, aquest proper diumenge hi haurà una bona cita musical per veure la tasca que, des de fa anys, es fa a l’EMMPAC.

Per a més informació, accediu al web www.auditoripaucasals.cat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada