dimecres, 20 de maig del 2015

Els alumnes de l’Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa exposen els seus treballs a la Sala Benvingut Socias

05-14 Escola artw 
El proper divendres 22 de maig, a les 20 h, a la Sala municipal Benvingut Socias, ubicada a la Casa Cultural de Andalucía García Lorca del Vendrell (c/ Conflent, 82 bis), tindrà lloc la inauguració de l’exposició dels treballs dels alumnes de l’Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa fets durant el curs 2014-2015.



L’exposició pretén mostrar quina és la tasca que realitza l’Escola d’Art tant en l’àmbit de l’ensenyament de les habilitats artístiques com en la voluntat de ser una plataforma per a la creació de nous valors en el món de l’art. Els treballs dels alumnes de l’Escola d’Art en aquest curs que ja finalitza són una mostra d’aquesta tasca i és, en alguns casos, la primera ocasió d’exposar les seves obres al públic en una sala d’exposicions. En aquest sentit, l’Escola Municipal d'Art Apel·les Fenosa treballa per formar i difondre entre la ciutadania les disciplines artístiques.


L’horari per visitar l’exposició a la Sala municipal Benvingut Socias és de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h. L’exposició romandrà oberta fins al dissabte 13 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada