dijous, 29 de gener del 2015

Espectacle de música i pintura en el marc de l’exposició “Presències” de Marina Comas Durany



El proper dilluns 2 de febrer, a les 20.30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals, tindrà lloc un concert de flauta, piano i pintura. Es tracta d’una activitat que l’artista Marina Comas Durany oferirà dins el marc de la seva exposició de pintura “Presències”, que es pot visitar a la Sala Portal del Pardo fins al 15 de febrer.

Amb Marina Comas Durany a la flauta i amb Danis Espasa al piano, s’interpretaran obres dels compositors francesos impressionistes Satie, Debussy i Poulenc. Les peces musical aniran acompanyades de la projecció de les pintures de Marina Comas Durany que va crear inspirant-se amb aquesta música.

 
Marina Comas Durany és flautista professional. Col·labora amb formacions de música antiga i clàssica i, des de fa uns anys, compagina la música amb la seva altra gran passió, la pintura. Dani Espasa és un reconegut pianista amb experiència en música antiga i clàssica, jazz i música tradicional. Ha treballat, a més a més, com a compositor, director musical de teatre, dansa i televisió.

Més informació de l’artista: www.marinadurany.com

Per a més informació: 
Patronat Municipal de Serveis Culturals, tel. 977 66 56 84.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada