dijous, 4 de juliol del 2019

Termini obert per participar en el sorteig per pujar al balcó de l’Ajuntament per Festa Major

Un any més, per la Festa Major s’obre el balcó de l’Ajuntament del Vendrell a tothom per gaudir, mitjançant un sorteig, de la cercavila de cultura popular i els castells del 26 de juliol.
Des d’avui dilluns 1 de juliol i fins al dia 22 de juliol (a les 24h), les persones interessades poden omplir el formulari que està penjat al web municipal (https://www.elvendrell.net/processos-participatius/per-festa-major-puja-al-balco) o bé omplir una butlleta al Servei de portes de l’Ajuntament del Vendrell, a l’Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Centre d’Iniciatives i Turisme.
En concret, es sortegen 2 places, amb un acompanyant cadascuna. Totes les butlletes recollides i els formularis rebuts entraran en el sorteig que es celebrarà, en un acte públic, el dimarts 24 de juliol, a les 12.30 h, a la Sala de Plens de l'Ajuntament del Vendrell. Es trauran 2 butlletes guanyadores i 2 de reserva.
El resultat del sorteig es comunicarà a les persones guanyadores, les quals s'hauran de presentar el dia 26 de juliol a les 11.30 h a la porta de l'Ajuntament, per poder accedir al balcó.
L’any passat van participar 52 persones al sorteig. El regidor de Participació Ciutadana, Christian Soriano, ha animat a tots els vendrellencs i vendrellenques que vulguin viure alguns dels actes més significatius de la Festa major vendrellenca des d’una perspectiva diferent i especial a participar en el sorteig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada