dijous, 2 de maig del 2019

La coneguda Lloll Bertran, diumenge al TÀG

El secret de la Lloll és un conte teatralitzat, la història romàntica d’un comte francès i una cupletista catalana, plena d’aventures, sorpreses i bogeries. Un espectacle fresc i divertit, on la Lloll fa tots els papers de l'auca i desplega el seu ofici i el seu art com a gran show-woman. L’espectacle és molt més que un monòleg teatralitzat: aquesta història de suspens, en què conviuen personatges ben variats i algun de molt actual, inclou un bon assortit d’estils musicals.
La Lloll sedueix el públic amb el seu gran talent per a la comèdia, el cant, el ball, la paròdia i la capacitat d’emocionar. Fa oblidar penes i preocupacions als espectadors, que potser al final es preguntaran si tot això que explica és o no ficció. Però, tal com diu el conte…, potser sí, potser no.
Autoria i direcció: Lloll Bertran
Intèrprets: Lloll Bertran, Ariadna Cabiró / Isaac Fonoll (piano), Bernat Cot / Eduard Autonell (fent el que faci falta)
Producció: Anexa
Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix dia de l’espectacle, 1 hora abans.
'EL SECRET DE LA LLOLL’
Dia: Diumenge 5 de maig
Lloc: Teatre Àngel Guimerà
Hora: 18 h
Durada aproximada: 1 hora i 10 minuts
Preu: 10 euros
Preu amb descompte: 7 euros


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada