dimecres, 24 d’abril del 2019

La Sala Portal del Pardo acull l’exposició dels treballs dels alumnes de l’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa

Un any més, l’Escola d’Art mostra els treballs confeccionats al llarg del curs pels alumnes de la mateixa Escola i de les escoles Àngels Garriga, Teresina Martorell i Garbí. L’exposició s’inaugurarà el proper divendres 26 d’abril, a les 20h, a la Sala del Portal del Pardo i es podrà visitar fins a l’11 de maig.
Aquests treballs, fets amb il·lusió i esforç, plens d’imaginació i creativitat, reflecteixen el despertar de la curiositat i l’interès per l’art a partir de dibuixos, pintures, collages... Conformen una experiència útil per al desenvolupament i l’educació de la sensibilitat, a través de la manipulació de colors, formes, textures, volums... Els treballs artístics ajuden a potenciar la percepció sensorial, les emocions i els pensaments; despleguen les possibilitats expressives i creatives pròpies dels alumnes i donen com a resultat unes petites obres d’art molt personals i singulars.
L’Escola Municipal d’Art Apel·les Fenosa, a càrrec de Dolors Escoté i Joaquim Milà, especialitzada en la tècnica artística del dibuix, la pintura i l’esmalt, és un espai d’aprenentatge continu i progressiu, que vetlla perquè siguin respectades les capacitats i les necessitats de cadascú a través de l'atenció individualitzada.
L’exposició es podrà visitar de dimarts a dissabte de 17 h a 20 h; dissabte i diumenge d’11 h a 14 h. L’1 de maig la sala romandrà tancada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada