dijous, 27 de setembre del 2018

El Museu Deu participa a les Jornades Europees del Patrimoni amb diversos actes, entre ells, una Ruta fotogràfica

El Museu Deu del Vendrell ha preparat diferents actes per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni (JEP). Arran d’aquest esdeveniment, molts municipis i entitats organitzen activitats gratuïtes amb la finalitat d’apropar i fer accessible el patrimoni a tots els públics amb visites guiades, representacions teatrals, concerts, xerrades... 

Enguany el Museu Deu ha avançat un dels actes, coincidint amb la Fira, i ha muntat una Ruta fotogràfica per al dijous 11 d’octubre, a les 6 de la tarda, emmarcada dins les rutes patrimonials que organitza el Museu. Com a novetat, els participants hauran de fer fotografies sobre diferents temes, que es coneixeran el mateix dia de la ruta, relacionats amb el relat que acompanya cada espai patrimonial, arquitectònic i artístic. Les fotos es podran compartir a les xarxes socials amb el hashtag #fotoelvendrell.

Aquesta activitat, innovadora al Vendrell, convida a tothom a interpretar la història i els diferents escenaris amb una mirada personal a través de la càmera fotogràfica o dels dispositius mòbils. La ruta començarà amb una passejada pel Museu Deu, continuarà pels carrers de la vila i acabarà al mateix Museu, on es sortejaran entre els participants dos “menús de tapes” al Restaurant Fondue del Vendrell. Els interessats a participar-hi han de fer reserva prèvia al 977666308 o a museudeu@elvendrell.net
 
A les vuit del vespre, a la sala d’exposicions temporal del Museu Deu, hi haurà la inauguració de la mostra “Horitzons”, a càrrec del col·lectiu GROP, una associació artística de Torredembarra que difon i promou l’art contemporani. L’acte inaugural comptarà amb la presència dels mateixos artistes, que faran una performance. L’exposició es podrà visitar de l’11 d’octubre de 2018 al 6 de gener de 2019.

El divendres 12 l’horari de visita serà d’11 h a 14 h i el diumenge 14 hi haurà jornada de portes obertes en el mateix horari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada