divendres, 12 de gener del 2018

Es presenta la nova temporada d’espectacles culturals del Vendrell a les entitats socials adherides a Apropa Cultura

El proper dimarts 16 de gener, a les 12 h, a la Sala polivalent de l'Auditori del Tívoli, es farà la presentació dels espectacles culturals del “Temporada gener-juny 2018” a les entitats i col·lectius socials d’Apropa Cultura.

Al setembre de l’any 2016 el Vendrell es va adherir al programa Apropa Cultura, mitjançant el qual els equipaments culturals cedeixen localitats a preus reduïts per a entitats que treballen amb col·lectius en risc d’exclusió social.

Des de llavors, el funcionament del programa al Vendrell presenta un balanç positiu: des dels 40 usuaris en els espectacles del “Temporada setembre-desembre 2016” fins als 111 usuaris en l'última programació del “Temporada setembre-desembre 2017”.

Després dels espectacles, les entitats fan una valoració del servei i fins ara totes han estat positives. Es valora l’oportunitat per gaudir de la cultura i apropar-la des del vessant més inclusiu, d'una manera molt agradable i, sobretot, en comunitat.

Es tracta d’una presentació per a totes aquelles entitat adherides a Apropa Cultura. En el que cas de ser una entitat o col·lectiu social no registrat, cal accedir a www.apropacultura.cat i omplir el formulari. Una vegada acceptada la sol·licitud per part de la plataforma, ja es pot accedit a les reserves d'espectacles. Del Vendrell, actualment hi ha 9 entitats o centres registrats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada