dijous, 22 de juny de 2017

El Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell celebra 15 anys

El Club de Lectura de la Biblioteca Pública Terra Baixa del Vendrell va celebrar ahir l’acte de commemoració dels seu 15 anys de funcionament. Amb una assistència superior a la seixantena de persones, afluència semblant a la que participa de cadascuna de les sessions del Club, va ser una tarda que a més de emotiu recordatori de tot aquests temps va servir per reivindicar i destacar la importància d’aquests grups que s’apleguen sota el paraigües de la lectura.

El tret de sortida de l’acte va anar a càrrec d’Àngels Colom, directora de la Biblioteca i d’Eva Serramià, regidora de Cultura. Just a continuació es va dur a terme una taula-debat sobre l’acte de llegir i el paper dels clubs de lectura en la que hi van participar Josep Vives, cap del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, Vicenç Villatoro, escriptor i director del CCCB, Neus Oliveras, professora i conductora del Club de Lectura i Anna Balasch, bibliotecària i coordinadora del Club.

Després de la taula rodona es va projectar un vídeo commemoratiu amb una recopilació de fotografies, portades, frases i altres elements que han format part d’aquest Club, el més antic de la província de Tarragona, durant aquests 15 anys.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada