dimecres, 15 de març de 2017

L’espectacular trio de veus negres The Sey Sisters, arriba aquest dissabte 18 de març, a l’Auditori de l’EMMPAC del Vendrell

Aquest dissabte 18 de març, a les 20.30 h, a l’Auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals del Vendrell, arriba l’espectacular grup de veus negres més emblemàtic del moment: The Sey Sisters.
Aquest trio de veus femenines, integrat per Edna Sey, Yolanda Sey i Kathy Say, acompanyades per Albert Bartolomé al piano i al saxo, ens convida a viure un sentit viatge musical amb cants impregnats de profunda emoció que sovint sorgeixen de la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur.

Amb una fusió de l'ànima gospel i de l'esperit africà, aquestes germanes estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu ritme, la seva energia contagiosa, la música, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió.

Les entrades es poden adquirir a un preu de 13 euros i 10 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles de l’Auditori de l’EMMPAC una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada