dimarts, 3 de novembre de 2015

Exposició dels 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell

El proper divendres 6 de novembre, a les 20 h, a la Sala Portal del Pardo, tindrà lloc la inauguració de l’exposició 150 anys del ferrocarril de Tarragona a Martorell, 1865-2015.

El 15 d’abril de 2015 va fer 150 anys de la inauguració de la línia ferroviària de Tarragona a Martorell, la qual va transformar la vida social i econòmica de les comarques del Tarragonès, del Baix Penedès, de l’Alt Penedès i del Baix Llobregat. L’exposició és fruit d’una important recerca documental duta a terme en nombrosos arxius i biblioteques, en què s’explica la història de les companyies que van construir i explotar la línia, les característiques tècniques de les vies i la història de les estacions, entre d’altres aspectes relacionats amb aquesta infraestructura. La mostra també inclou una maqueta i una selecció d’objectes, documents i fotografies provinents de col·leccions particulars i de l’Arxiu Comarcal del Baix Penedès.

L’exposició es podrà visitar de dimarts a divendres de 17 h a 20 h, els dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h i els diumenges d’11 h a 14 h. Els dilluns la sala estarà tancada. La mostra es podrà visitar fins al diumenge 6 de desembre de 2015.
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada