dijous, 5 d’octubre del 2017

La big band Rufaca Folk Jazz Orquestra actua aquest divendres a l'Auditori Pau Casals

Un proposta musical inèdita, la Rufaca Folk Jazz Orchestra, és la encarregada d’engegar la programació de l’Auditori Pau Casals aquesta tardor. Serà el divendres 6 d’octubre, a les 20:30h.
El projecte Rufaca Folk Jazz Orchestra neix de l’encreuament de dos mons: la música tradicional pirinenca i el jazz.

En Sergi Vergés, director del projecte, ha arranjat les tonades ancestrals de les comarques del Pirineu català portant-les en un génere que coneix molt bé: el jazz de big band. Un trio de folk, una cantant i una big band són la formació inèdita de Rufaca Folk Jazz Orchestra.

Beatus Ille és el primer treball del projecte Rufaca Folk Jazz Orchestra, enregistrat a l’Auditori Pau Casals i que inclou temes com “Lliri d’aigua”, “La gata i el belitre”, la “Suite Pirenaica”, “Jo en tinc un oncle que és a l’Habana” o “Pasdoble de Tosquiets (Street Parade)”. Són algunes de les peces tradicionals que interpretarà aquesta formació musical de joves i brillants artistes, destacant la veu de la mallorquina Joana Gomila, sobre un planter de saxofons, trombons, guitarra, piano, contrabaix i percussió amb la barreja d’instruments com l’acordió, el violí o la gralla.

Una nova manera d’escoltar la música d’arrel, per tal de continuar reivindicant-la i posar-la, una vegada més, en el panorama musical català.

Mes informació: www.auditoripaucasals.cat / www.temporada.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada