dimarts, 24 d’octubre del 2017

"Homes, la comèdia musical", un dels plats forts del Temporada de tardor

Aquest dissabte 28 d’octubre, a les 20.30 h, al Teatre Àngel Guimerà del Vendrell, es podrà veure Homes, la comèdia musical, de Sergi Belbel i Carol López, amb la interpretació d’Anna Barrachina, Agnès Busquets, Alba Florejachs, Mireia Portas i Glòria Sirvent, i amb la música original de Marc Parrot.

Aquesta comèdia musical, fresca i actual, apel·la directament el públic al qual, mitjançant un text àcid i cançons originals interpretades en directe, fa reflexionar sobre què suposa ser un home i una dona avui en dia, i si els dos sexes estan condemnats a no entendre’s.

Què pensen els homes? Per què no saben què volen les dones? I per què resulta tan complicat entendre’ls? A partir de relats curts i brillants basats en situacions quotidianes, Homes, la comèdia musical reflexiona sobre la masculinitat i la relació entre homes i dones.
Les entrades es poden aconseguir a un preu de 25 euros i 20 euros amb els descomptes habituals, adreçant-se a la seu de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (la Rambla, 24, tel. 977 66 56 84) en horari de 10 h a 14 h, mitjançant la plataforma Ticketea (www.ticketea.com / tel. 902 044 226) o a les taquilles del teatre, una hora abans de l'inici de l'espectacle, sempre i quan l’aforament així ho permeti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada