dimarts, 17 d’octubre del 2017

Es lliuren els premis del XIX Concurs de Fotografia

El passat divendres 13 d’octubre, a la Sala d’exposicions La Fusteria del Vendrell, va tenir lloc el lliurament de premis i la inauguració de l’exposició de les obres presentades al XIX Concurs de Fotografia “Patrimoni històric de la costa del Baix Penedès”, organitzat pel Museu Arqueològic del Vendrell i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell.

Els premis es van repartir de la següent manera:
Primer premi, amb 350 €: Regina Helena Dos Santos, per la foto Gos
Segon premi, amb 250 €: Víctor Encinas Gutiérrez, per la foto Stella Maris
Tercer premi, amb 200 €: Jordi Serra Mañosa, per la foto Can Nicolau

El nombre d’obres presentades al Concurs d’enguany va sumar un total de quaranta-quatre fotografies, fetes per disset concursants.  

Molts autors i autores eren habituals en el Concurs, però també hi va haver la incorporació de nous participants. Els municipis de procedència dels autors eren: el Vendrell, Calafell, la Ràpita, Barcelona, Castellar del Vallès, Gelida i Igualada.

Tant les obres premiades com les obres participants estaran exposades a la Sala d’exposicions La Fusteria (c/ Major, 16, del Vendrell) fins al 12 de novembre de 2017.

Les obres no premiades podran ser recollides a la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell (La Rambla, 24) del 15 de novembre al 15 de desembre de 2017.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada