dimarts, 28 de juny del 2016

La Sala del Portal del Pardo acollirà una exposició sobre Àngel Guimerà

La Sala del Portal del Pardo acollirà el proper divendres 1 de juliol, a les 18.30 h, la inauguració d'una exposició sobre Àngel Guimerà. Una mostra que fa un recorregut per la figura d'Àngel Guimerà i que presenta les contradiccions de l'autor entre la popularitat del personatge públic i la seva tortuosa individualitat.

El discurs textual de l'exposició, que s'acompanya de diversos plafons amb fotografies d'actors i actrius de l'època, ens ajudarà a reflexionar sobre la configuració de la cultura catalana moderna. Tots els materials de l'exposició provenen del Centre de Documentació i Museu de les Arts Escèniques de l'Institut del Teatre amb la col·laboració de la Biblioteca de Catalunya. Aquesta exposició forma part de les activitats programades de l'Epicentre Guimerà i s'ha pogut veure ja al vestíbul de la Sala Gran del Teatre Nacional de Catalunya.

L'exposició es podrà veure fins el 16 de juliol del 2016, en el següent horari: de dilluns a divendres de les 18 h a les 20.30h i dissabtes d'11 a 13 h i de les 18 a les 20.30 h. Els diumenges i festius la sala romandrà tancada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada