dimarts, 7 de juny del 2016

El TÀG tanca la programació del 1r semestre i ja està treballant en una nova temporada

El Teatre Municipal Àngel Guimerà del Vendrell (TÀG) ha tancat el 1r semestre del 2016 amb un total de 9 espectacles programats dins de l’àmbit teatral, musical i familiar.

Entre les representacions teatrals cal destacar Maria Rosa, una producció del Teatre Nacional de Catalunya emmarcada dins del programa “Epicentre Guimerà”, que no va deixar cap butaca lliure. També han tingut una bona resposta per part del públic les obres Petits Monstres i Neus Català. Un cel de plom. I la presència del teatre comarcal es va posar sobre de l’escenari amb El sexe nostre de cada dia del Grup de Teatre La Cumprativa.

De la programació musical, cal posar de relleu l’espectacle que va oferir la Companyia Elèctrica Dharma que, acompanyada dels grups de cultura popular del municipi, que van fer aixecar el nombrós públic que va omplir el TÀG. Altres propostes van ser el concert del Quimi Portet i l’espectacle Mrs. Brownie.

I pel que fa als espectacles familiars, petits i grans van gaudir de les obres L’home cigonya, de la companyia Los Titiriteros de Binéfar, i Valentina de Forani Teatre, amb una important assistència de públic com ja és habitual en els darrers anys.  

Un cop finalitzat aquest primer cicle de l’any, els programadors del TÀG ja estan treballant en noves propostes per oferir en el 2n semestre de 2016. Així doncs, ben aviat es tornaran a omplir les butaques del teatre amb una nova programació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada