divendres, 10 de juny del 2016

El pianista Juan Carlos Rodríguez al Més Músiques de l’Auditori Pau Casals i concert del Cor Zóngora amb l’Orgue del Vendrell

El pianista Juan Carlos Rodríguez al Més Músiques de l’Auditori Pau Casals
El dissabte 11 de juny, a les 20:30 h, el piano serà el protagonista del darrer concert del Cicle Més Músiques de l’Auditori Pau Casals a càrrec de Juan Carlos Rodríguez.

El concert constarà de dues parts ben diferenciades: la primera estarà dedicada a J. Haydn amb la Sonata para Piano en do menor Hob. XVI/20 i la Sonata per a Piano en si menor Hob. XVI/32, i la segona a Manuel de Falla amb Cuatro Piezas Españolas i Fantasía Baetica.

Juan Carlos Rodríguez és considerat un dels músics més brillants de la seva generació. És un pianista que es caracteritza per la seva fidelitat al text i al compositor, que té una refinada tècnica pianística al servei de la música i una fabulosa capacitat de visió per interpretar els més diversos estils. Les seves interpretacions mostren un gran rigor interpretatiu i, alhora, desvetllen una naturalitat i frescor que fan de cada concert o recital una experiència totalment nova.

El 2015 es va publicar el seu darrer disc, en el qual interpreta les obres completes originals per a piano de Manuel de Falla. Cal destacar que aquest treball pianístic, que el públic assistent podrà adquirir i fer signar a l’artista, va ser enregistrat a l’Auditori Pau Casals.


Per a més informació: www.auditoripaucasals.cat
Concert del Cor Zóngora amb l’Orgue del Vendrell
I el dia abans, el divendres 10 de juny, a les 21 h, l’Església del Vendrell acollirà el concert del Cor Zóngora del Vendrell amb l’acompanyament d’Adrià Grandia, viola de roda; Jonatan Carbó, orgue, Gregori Ferrer, acordió i Pere Olivé, percussió, i que s’inclou també en el cicle Més Músiques.

Per a més informació:
www.aaov.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada