dimecres, 30 de setembre del 2015

XVII Concurs de Fotografia, VIII Biennal de Ceràmica i l'Emplatem! al Vendrell


L'exposició de les obres presentades al XVII Concurs de Fotografia es podrà visitar del 2 al 25 d'octubre al Centre cívic L'Estació del Vendrell. L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 15 h a 22 h, els dissabtes de 10 h a 13 h i de 17 a 19 h i els diumenges i festius de 10 h a 13 h. La inauguració i l'entrega de premis es celebrarà el proper 2 d'octubre a les 19 h. 




L'exposició de les 20 obres seleccionades de la VIII Biennal de Ceràmica es podrà gaudir a partir del divendres 2 d’octubre a la Sala Portal del Pardo (el Vendrell). En total, s’hi han presentat 275 obres de 139 ceramistes d’arreu del món. El dia de la inauguració de l’exposició, el 2 d'octubre, el Jurat donarà a conèixer els guanyadors de la VIII Biennal de Ceràmica. Pel que fa als premis, aquesta edició de la Biennal incorpora novetats importants, ja que també passen a ser econòmics. En concret, seran els següents: el primer premi, 4.000 €; el segon premi, 2.500 € i el tercer premi, 1.000 €. A més, tots tres guanyadors compartiran una exposició conjunta (a l’octubre del 2016) amb l’edició d’un catàleg que inclourà fotografies realitzades per un fotògraf professional de les obres que s’exposaran i un text de cada artista. 

I l'exposició del projecte solidari "Emplatem!" es podrà gaudir a partir del divendres 2 d’octubre a la Sala Portal del Pardo (el Vendrell), juntament amb la VIII Biennal Internacional de Ceràmica. És un projecte en què ceramistes d'arreu han pres part enviant un plat de ceràmica. Amb aquests plats es recobrirà la Sala Polivalent del Portal del Pardo perquè tothom que ho vulgui pugui adquirir-ne un, a un preu mínim de 30 €. Els diners recaptats es destinaran al projecte “Fem Pinya!”, que té com a objectiu recollir fons destinats íntegrament a beques de menjador per a infants.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada