dimecres, 2 de setembre del 2015

El Brossa Quartet de Corda presenta l’instrument Nautilus al Cicle de Tardor de l’Auditori Pau Casals

09-01 Nautilus 250Un cop finalitzat el Festival de l’estiu, la programació estable de música de l’Auditori Pau Casals del Vendrell tornarà amb el Cicle de Tardor, un cicle que té un total de set concerts repartits entre els mesos d’octubre a desembre.

D’aquesta activitat musical hi sobresurt la presència del Brossa Quartet de Corda, formació resident a l’Auditori Pau Casals, i la seva implicació amb el territori. Dels dos concerts que faran, cal assenyalar el del dia 8 de novembre, on presentaran un instrument nou, el Nautilus del compositor Xavier Lloses. Nautilus és una instal·lació sonora i visual i, alhora, un instrument. Consta de 24 tubs de metacrilat amb diferents volums d’aigua. Nautilus estarà a disposició dels escolars.

Però setmanes abans, el dia 9 d’octubre hi ha el concert de Música de Gralles, al Vendrell, amb deu anys d’història. El grup de grallers convidat per aquest dia són Els Vinardells.

El Cicle de Tardor també inclou un homenatge a Pau Casals, el dia 18 d’octubre, on hi intervindrà Narcís Bonet, piano, i Hélène Giraudier, cantant. En aquest mateix concert, el pianista Jordi Camell interpretarà obres de Pau Casals per a piano.

El Cicle de Tardor 2015 acabarà el dia 13 de desembre amb un concert familiar a càrrec del Quintet Camerata XXI, que convida a les famílies a fer un passeig per Venècia.

A aquests concerts cal afegir-hi el programa dels Amics de l’Orgue del Vendrell, a l’església parroquial, amb cinc concerts d’orgue, el primer dels quals es farà aquest proper divendres 4 de setembre, amb la interpretació d’Ana Aguado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada