dimarts, 29 de setembre del 2015

Segueixen les activitats a la Biblioteca Pública Terra Baixa

Aquest mes d'octubre seguim amb la celebració dels 10 anys d'obertura i funcionament de la Biblioteca Pública Terra Baixa, de la celebració de l'Any de les Biblioteques, en commemoració del Centenari de les Biblioteques Populars.

Per aquest motiu us presentem els dos actes que es portaran a terme aquest mes: la conferència de Montserrat Comes "Les biblioteques del Penedès i la Mancomunitat de Catalunya" el dijous 8 d'octubre a les 19:30h; i la presentació de la recerca inèdita de Gisela Alcón Vidal "Fomentant la lectura, fomentant la il·lusió. Homenatge a les bibliotecàries de la Biblioteca Popular del Vendrell" el dissabte, 24 d'octubre, de 18:00 a 20:00h.

Pel que fa al Club de Lectura, el dimecres 21 d’octubre hi haurà una nova sessió amb el clàssic “Molt soroll per a res” de William Shakespeare. Aquesta obra és la gran comèdia romàntica de l’autor anglès. 
I el dimecres 28 d’octubre a les 19.30 h, segona sessió del Club de lectura del mes d’octubre, aquest cop amb l’edició de Joan Margarit que recull part de l’obra poètica de Vinyoli. 
 
I adreçat als més petits, de 3 a 8 anys, Griselda Dalmau, guia de la Casa nadiua de Pau Casals, ens explicarà "El conte de la carbasseta" i després es farà un petit taller per aprendre a fer una carbasseta de ceràmica. S’ha de fer inscripció prèvia. L'activitat es durà a terme el proper 20 d'octubre, a les 18 h, a la Biblioteca Pública Terra Baixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada