divendres, 28 de novembre del 2014

Activitat familiar "Mediterrani" a Vil·la Casals

El proper diumenge 30 de Novembre a les 12h, la Vil·la Museu Pau Casals ofereix l’activitat familiar “Mediterrani”, un espectacle per a nens i adults en el què es combina la música i la plàstica.  La Vil·la Museu Pau Casals programa l’activitat familiar “Mediterrani”, on l'expressivitat de la pintura al gouache i la improvisació musical en directe, pretenen obrir la porta de la imaginació. Encara que hi ha un fil conductor, ens interessa suggerir, no tant explicar una història, per entrar en el món personal de les imaginacions i dels somnis a partir dels sentits.

Per a la seva creació, Manuel Martínez ha compost una peça de cinc moviments, música contemporània amb tocs de jazz que, amb l'expressivitat de la pintura al gouache en directe i la improvisació de Laura Borràs, pretén obrir la porta de la imaginació.

L'espectacle dura entre tres quarts d'hora i una hora i és participatiu. Es farà un experiment: s'ha de portar un bloc petit (o gran, és completament lliure) i material per dibuixar (com ara llapis, llapis de colors, retoladors... poc i senzill, còmode d'usar!)

L’activitat esta adreçada a nens de 3 a 6 anys.

Les tarifes són de 3 euros tant per adults com per nens.

Cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 (ext. 1) o al correu electrònic museu@paucasals.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada