dimecres, 13 de novembre del 2019

L'experiència educativa d'anar a un concert

L'Auditori Pau Casals acull aquest diumenge un espectacle familiar, amb l'actor Toni Viñals i el quartet de corda de la Camerata XXI. Un tipus de concert que s'interpreta amb finalitat educativa i divertida, perquè els infants aprenguin sobre la música i els instruments.
'Gollipar l'extraterrestre' ens situa a una galàxia molt llunyana, on hi ha un sistema solar anomenat Ragode, amb nou planetes, entre els quals hi ha el Planeta Xopredis. En aquest planeta hi viu una civilització bastant avançada. Tenen moltes coses: cotxes, favada, televisió, etc. Però hi ha una cosa bàsica que els hi falta: al Planeta Xopredis no hi ha música.
Ells saben què és la música. De vegades, si posen la televisió, poden veure algun concert que fan als altres planetes; però ells no saben tocar. I això que tenen una orquestra, l’Orquestra Simfònica Benito, que fa un concert cada any, però mai ha sonat gaire bé; el públic se’ls adorm al cap de cinc minuts i ronquen tan fort que els músics han de parar de tocar perquè ja no se senten entre ells.
Les entrades es poden adquirir a www.temporada.cat, així com a la Regidoria de Cultura, de 9 a 14h i a l'Auditori Pau Casals, a Sant Salvador.

Intèrprets:
Quartet de corda Camerata XXI
Toni Viñals, actor

Dia: Diumenge 17 de novembre
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 12 h
Preu: 6 euros
Preu amb descompte: 4 euros

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada