dimecres, 20 de novembre del 2019

Setmana intensa d’actes al Museu Deu

Al llarg d’aquesta setmana el Museu Deu organitza tot un seguit d’actes per a petits i grans vinculats amb l’art, amb l’exposició temporal i amb el Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
Un cop més, el Museu Deu del Vendrell s’obre a la seva ciutat obrint de bat a bat les portes per tal que les diferents entitats, associacions, artistes... puguin gaudir dels seus espais. Actualment, entenem el Museu Deu com un dels actius més importants del Vendrell, com un servei comunitari que no només exposa, conserva i difon el patrimoni, sinó també com una eina de dinamització social del territori. Cal entendre el Museu Deu com un museu proper a la societat, de tots i per a tots.
En aquest sentit, l’Associació Musical Pau Casals, el dimecres 20 de novembre a les 20h, organitza a la sala de les catifes una xerrada que porta per títol “Kandinsky i Pau Casals, quan l’art toca l’ànima”. La conferència anirà a càrrec de Joan Descals.
El dimecres dia 21, a les 19h, Carolina Palau realitzarà una visita guiada de la seva exposició “Letargia”. El passat mes d’octubre es va inaugurar l’exposició temporal d’aquesta jove artista vendrellenca que mostra les seves creacions vinculades amb una societat impassible davant les injustícies.
El divendres dia 22 la Regidoria de Polítiques de Gènere, Igualtat i Drets LGTBIQ de l’Ajuntament del Vendrell ha triat el Museu Deu per fer una xerrada amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. A les set de la tarda, l’equip de salut de l’entitat H2O, col·lectiu LGBT del camp de Tarragona, ens parlarà de les “Noves masculinitats i relacions tòxiques”.
I el dissabte dia 23 arriba el torn dels més petits. A les 17.30h farem el taller “Compartim sentiments” per a nens i nenes de 3 a 12 anys, on de la mà de l’artista Carolina Palau, crearem un mural que després quedarà exposat al Museu Deu. El taller és gratuït però cal inscripció prèvia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada