dilluns, 18 de març del 2019

El prestigiós quintet de jazz ‘Ronald Baker’ actua a l’Auditori Pau Casals

El proper dissabte torna la música jazz a l’Auditori Pau Casals, de la mà d’un prestigiós quintet, liderat per Ronald Baker. El trompetista i cantant ha protagonitzat una carrera artística que ha merescut l'admiració del públic i els elogis de la crítica especialitzada. És responsable d'una discografia que mostra de forma evident el seu talent com a trompetista i la seva gran qualitat com a cantant.
Baker és avui un jazzman que ha actuat en els escenaris més reconeguts del circuit internacional, on públic de tot el món l’ha vist actuar defensant els seus propis projectes com a líder, en col·laboració amb altres importants protagonistes del jazz actual. Un músic sempre sorprenent que encara té molt a dir en el jazz dels nostres dies.
Per l’Auditori Pau Casals i la programació del Temporada serà tot un orgull acollir una formació d’aquest reconeixement.
Intèrprets:

Ronald Baker, trompeta i veu
Toni Solà, saxo tenor
Gerard Nieto, piano
Ignasi González, contrabaix
Xavi Hinojosa, bateria
Per reservar o comprar entrades, cal adreçar-se a la regidoria de Cultura (La Rambla, 24), o bé trucant al telèfon 977665684, de 10 a 14h. Es poden comprar també al web www.ticketea.com i al mateix Audiori Pau Casals.
'RONALD BAKER QUINTET'
Dia: Dissabte 23
Lloc: Auditori Pau Casals
Hora: 20.30 h
Preu: 15€ (12€ amb descompte)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada