divendres, 18 de novembre del 2016

L’Auditori acull diumenge un homenatge a Santa Cecília amb un concert de tres corals del municipi

Aquest diumenge 20 de novembre, a les 12 del migdia, l’Auditori Pau Casals acollirà la commemoració de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, amb la participació dels cantaires dels grups corals El Petit Estel, el Cor Joves Veus i el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell.

Aquest concert és ja tradicional tant per les corals del Vendrell, que celebren la seva festa, com per la programació de Tardor de l’Auditori Pau Casals. És una diada musical que reuneix a diferents generacions de cantaires per la formació de cada grup coral, els quals s’ajunten en el cant comú al final del concert.

Els diferents grups d'El Petit Estel estan dirigits per Anna Casas i la Laia Rafecas (Flautins), Mar Garcia i Lluís Serres (Timbalets), Teresa M. Solé i Jordi Solé (Gralles) i Xavier Solé (Tenores).

Entre les peces que interpretaran destaquen M’agrada la tardor, popular; La Tardor que jo conec, de Damaris Gelabert/Eulàlia Canal; La Rata d’Escala d’Ismael Rodríguez / Miquel Desclot; i Caresse sur l’Océan i Vois sur ton chemin de C. Barratier/B. Coulais, de la banda sonora de la pel·lícula Les Choristes (Els nens del cor).

El Cor Joves Veus, dirigit per Xavier Solé, interpretarà Cind mi’o leganat, popular romanesa i Signore delle cime de G. Di Marzi.

De la seva banda, el Cor Orfeó Parroquial del Vendrell, dirigit per Jordi Solé, cantarà quatre peces entre les quals hi haurà Somewhere over the rainbow, de Harold Arlen; o Halleluja del músic i compositor recentment traspassat Leonard Cohen.

El concert es tancarà amb el cant conjunt de totes les corals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada